DienstenWebsite ontwikkeling

Onze Core Business: Website ontwikkeling. Met een ervaring van ruim 10 jaar ontwikkelen wij professionele & unieke websites die volledig naar uw wens worden gebouwd.

We maken gebruik van de laatste technieken zodat u voorbereid bent op de toekomst. Daarbij is het uitgangspunt dat uw website snel blijft en overal goed werkt, ongeacht welk systeem of apparaat de bezoeker gebruikt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u alle inhoud op uw website zelf kunt wijzigen. Mocht u dit overigens liever uit handen geven, doordat u hier bijvoorbeeld geen tijd voor heeft, dan kan Check In u hierbij ondersteunen.

 

WordPress

Voor de basis van onze websites maken wij (in de meeste gevallen) gebruik van het Wordpress CMS. Dit is een content management systeem wat het voor u eenvoudig maakt om uw website zelf aan te passen. Zo hoeft u niet voor elke kleine tekstwijziging hulp in te schakelen. Het CMS kunnen wij naar uw wensen volledig op maat ombouwen. Zo gaan functies die u niet nodig heeft er uit en voegen we naar wens extra functionaliteiten toe.

 

Responsive webdesign

Sinds 2013 is elke website die wij bouwen volledig responsive. Dit betekent dat een website zich perfect aanpast aan het schermformaat van uw bezoeker. Zo is de weergave van uw website optimaal, of deze nou op een pc, tablet of smartphone wordt bekeken.

saltus-responsive

Check In gaat hierin graag nog een stap verder. Dit houdt in dat niet alleen de indeling van de website wordt aangepast aan het schermformaat, maar ook de inhoud. Zo is het mogelijk om op een mobiele telefoon ingekorte teksten te tonen, of knoppen toe te voegen waarmee direct telefonisch contact opgenomen kan worden.

 

Webshops

Bent u van plan om uw producten of diensten online te koop aan te bieden? Dan is een goede webshop cruciaal voor het succes van uw onderneming. Ook op dit gebied van Check In u verder helpen. Wij bouwen snelle, gebruiksvriendelijke webshops die goed gevonden worden.