DienstenOptimalisatie

Zodra uw nieuwe website klaar is, zakt u lekker onderuit in uw stoel. Alles is geregeld. Toch raden we aan om nu niet stil te blijven staan. Bezoekers blijven niet vanzelf komen. Door te blijven optimaliseren haalt u het maximale uit uw website. Ook op de lange termijn.

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is om uw website te blijven optimaliseren. Om de aandacht van uw bezoekers vast te houden, is het verstandig om in te spelen op actualiteiten en de inhoud van de website daarop op aan te passen. Door uw kennis te delen rondom verschillende (actuele) onderwerpen, wordt uw deskundige imago versterkt en helpt u uw doelgroep verder. De kans dat uw doelgroep bij een toekomstige zoekvraag weer bij u uit komt, wordt daardoor groter. Ook zal de vindbaarheid van uw website ( de positie van uw website in zoekmachines zoals Google) verbeteren wanneer u met regelmaat nieuwe content op uw website plaatst.  Andere zaken die meespelen op dit gebied zijn de snelheid van uw website, de gebruikte technieken en de inhoudelijke opbouw van uw website pagina’s.

 

Statistieken

Via en goede analyse van uw website statistieken wordt helder welke kansen er liggen om meer bezoekers te genereren. Zo kan bepaald worden welke optimalisatie moeten worden doorgevoerd om deze kansen te benutten. Door te blijven meten kan vervolgens worden bijgestuurd waar dat nodig is.

 

Bent u geïnteresseerd in de optimalisatie mogelijkheden voor uw website? Neem dan via het formulier hiernaast contact op voor een vrijblijvend advies.