Diensten

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Hieronder een overzicht van een aantal van onze diensten.

Internet Strategie

Een goede strategie is cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Dit principe geldt natuurlijk ook online. Wellicht heeft u uw doelgroep aardig in kaart. Maar weet deze doelgroep u online ook te vinden? Check In helpt u bij het behalen van meer online succes.

Meer over Internet Strategie »

Huisstijl ontwerp

Een eerste indruk kan maar één keer gemaakt worden. Een krachtige, aansprekende huisstijl speelt hierbij vanzelfsprekend een grote rol. Check In heeft een ruime ervaring in het ontwerpen van een complete huisstijl, webdesign en promotiematerialen.

Meer over Huisstijl ontwerp »

Website ontwikkeling

Onze Core Business: Website ontwikkeling. Met een ervaring van ruim 10 jaar ontwikkelen wij professionele & unieke websites die volledig naar uw wens worden gebouwd. Hierbij maken we gebruik van de laatste technieken zodat u voorbereid bent op de toekomst.

Meer over Website ontwikkeling »

E-mail Marketing

De kracht van e-mail als marketing middel wordt nogal eens onderschat. Door gebruik te maken van de juiste tools en sterke content, kan een goede e-mail campagne nog steeds erg veel exposure opleveren.

Meer over E-mail Marketing »

Optimalisatie

Zodra uw nieuwe website klaar is, zakt u lekker onderuit in uw stoel. Alles is geregeld. Toch raden we aan om nu niet stil te blijven staan. Bezoekers blijven niet vanzelf komen. Door te blijven optimaliseren haalt u het maximale uit uw website. Ook op de lange termijn.

Meer over Optimalisatie »

En verder..

Als Full Service Mediabureau willen wij onze klanten altijd verder helpen. Kunnen wij iets niet zelf, dan zoeken we hiervoor een geschikte, betrouwbare partner. Heeft u een specifiek verzoek? Neem even contact op en we helpen u graag verder.

Meer over En verder.. »